keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

Huvila ja Huussi -ohjelman haku 2016 - Haku 2016 Huvila & Huussi -ohjelmaan

Päivitys 6.7.2020:
Tämä blogikirjoitus koskee aiempia Huvila&Huussi -kohdehakuja mutta uusimmista 2020 ja 2021 kohdehausta kirjoitetaan täällä:
http://tvohjelmiin.blogspot.com/2020/07/huvila-ja-huussi-haku-2021-huvila-ja.html


Huvila & Huussi -ohjelman haku on aina keväisin kiinnostava aihe ohjelmasta kiinnostuneiden mökkeilijöiden kesken. Haku kesällä 2016 kuvattaviin jaksoihin ei ole vielä auki mutta yleensä Huvila ja Huussi -ohjelman haku on käynnistynyt heti ohjelman ensimmäisten jaksojen televisioesitysten jälkeen. Ilmeisesti esittävä kanava haluaa nähdä hieman katsojalukuja ja tekee sen jälkeen päätöksen ohjelman jatkosta. Päivitämme Haluatko televisioon -blogiin heti kun Huvila ja Huussin rekry 2016 aukeaa.

Päivitys 7.7.2016
Viimeistään tässä kohtaa kesää lienee varmaa, ettei Huvila ja Huussi -ohjelmasta ole tänä kesänä ainakaan julkista kohdehakua. Jos mökki- ja sisustamisaihe kiinnostaa, kannattaa tutustua Terassi & Kotiblogit -lehtiin, jolla on hyvä kesätarjous.


4 kommenttia:

  1. Huvila ja Huussi ilmoittautuminen 2016 on tänä vuonna kyllä poikkeuksellisen myöhään tai sitten ohjelman jatkosta on jotain poikkeavia suunnitelmia. Tämä ei tosin olisi suuri yllätys sillä kyseessähän on poikkeuksellisen pitkään televisiossa pyörinyt lifestyle-ohjelma. Esimerkiksi viime vuonna ilmoittautuminen Huvilaan & Huussiin alkoi maaliskuun alussa ja kuvausten kerrottiin alkavan jo toukokuussa ja näin kai se käytännössä täytyy mennä, jos Suomen lyhyessä kesässä aiotaan kuvata 10 isoa mökkiremonttia kauniissa säässä. Tuskin kukaan haluaa katsoa televisiosta suomalaisia mökkejä lokakuisena sateisena syyspäivänä. Ohjelman katsojaluvut näyttävät olevan julkisissa Finnpanelin mittausraporteissa ihan ok mutta eivät ihan huippuluokkaa eli on toki mahdollista, että tämän kevään Huvila ja Huussi jää viimeiseksi ainakin tällä samalla konseptilla.

    VastaaPoista
  2. OLISI TOSI HARMILLISTA JOS HAKUA EI OLISI TÄNÄ KESÄNÄ KUVATTAVAAN OHJELMAAN. KAI SITTEN INNOKKAIDEN ON ODOTETTAVA SEURAAVAA KESÄÄ.

    VastaaPoista
  3. Tarkistelin tuossa vanhoja muistiinpanojani ja yhtenäkään vuonna kun olen tätä blogia pitänyt (5 vuotta jo) ei Huvilan ja Huussin haku ole jäänyt näin myöhään. Yleensä se on alkanut maaliskuussa tai viimeistään huhtikuun puolessa välissä. Yleensä hakuilmoituksissa on ilmoitettu kuvausten alkavan jo toukokuun aikana eli siltä osin jotakin muutoksia on ainakin aikataulussa tai sitten ohjelmaa ei olla tänä kesänä kuvaamassa.

    VastaaPoista
  4. Kaikki puhuvat ohjelman ilmoista, mutta missä pystyy konkreettisesti hakemaan ohjelmaan: hakulomake tms..??

    VastaaPoista

Haku tv-ohjelmiin -sivuston viestejä saa kommentoida kunnioittaen toisia ihmisiä. Pidätämme oikeuden poistaa asiattomat kommentit.