tiistai 30. lokakuuta 2012

Haku Wipeout esteratakilpailuun alkaa lähiviikkoina

Esteratakilpailu Wipeout tulee Suomeen, kertoo Helsingin Sanomien Nyt-osio. Ohjelman tuotanto ja kilpailijahaku käynnistyvät lähiviikkojen aikana. Jaksot kuvataan tammikuussa Argentiinassa, ja ne esitetään Foxilla keväällä 2013.

Wipeout-ohjelmassa kilpailijat yrittävät suoriutua kilparadasta, jossa on erilaisia kinkkisiä esteitä. Tehtävissä tulee kiivetä liukkaita mäkiä, väistellä vastaan tulevia palloja tai selvitä juoksumatoilta tai trampoliineista. Kisassa pärjäämiseen tarvitaan siis ketteryyttä ja hyvää kuntoa. Wipeoutin ulkomaisia versioita on Suomessa aiemmin nähty Nelosella.

maanantai 29. lokakuuta 2012

The Voice Kids - Menestysformaatin lasten versio hakee lapsitähtiä

The Voice of Finland oli Nelosen viime talven menestysohjelma, jossa etsittiin laulajalupauksia tähtivalmentajien (Elastinen, Lauri Tähkä, Paula Koivuniemi ja Michael Monroe) avulla. Nyt ohjelmasta tehdään myös lastenversio The Voice Kids, jonne voi hakea parhaillaan jättämällä ääninäytteen Nelosen verkkosivuilla:

http://www.nelonen.fi/ohjelmat/voice-kids/ohjelman-etusivu

Ilmianna ruma puutarha Ylen Sissipuutarhureille

Sissipuutarhurit on puutarhaohjelma, jossa sissipuutarhurit pistävät puutarhoja kuntoon. Voit ilmiantaa ruman puutarhan tähän kesällä 2013 kuvattavaan ohjelmaan osoitteessa:
http://olotila.yle.fi/piha/missa-tarvitaan-sissipuutarhuria-ilmianna

Ilmoittaudu Ylen Pakko Tanssia -ohjelmaan - Kaikki tanssityylit tervetulleita

Yleisradion uusi tanssikilpailu Pakko Tanssia, joka perustuu brittiläiseen Got to Dance -formaattiin, on puhututtanut lehdistössä jo paljon. Arvostelusta huolimatta ohjelma etenee ja sen kotisivuilla voi ilmoittautua mukaan tanssikilpailuun. Pakkotanssia tanssikilpailuun haetaan koetanssien kautta ja ne pidetään tammikuussa 2013. Koetansseja Pakko Tanssia -ohjelmaan pidetään Helsingissä, Kuopiossa ja Tampereella.

Ilmoittautumislomake Pakko Tanssia -ohjelman koetansseihin löytyy täältä:
http://www.pakkotanssia.fi/ilmoittaudu